hur man bestiller

Det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss.
Förutsatt att du fyller 20 år och kan uppvisa legitimering vid leveranstillfället

Produktside

Välj ut dina favoritdrycker och tryck på "Lägg till varukorgen" -knappen.
När du gjort det kommer du till varukorgen. Välj antal och tryck sedan "fortsätt att handla"

Varukorg

Här kan du välja antal produkter du önskar köpa. Sedan kan du välja att fortsätta handla.
När du handlat klart och känner dig nöjd går du vidare till kassan genom att klicka på "Gå till kassan".

Kassa

I kassan fyller du i ditt namn, din epost, ditt postnummer, ditt mobilnummer och sedan slutför du du köp.
Dom obilgatoriska fälten är markerade med *

Du kan betala med de vanligaste bankkorten. VISA-Dankort, VISA, VISA-Electron & Mastercard

Det är alltid du själv som väljer hur du vill betala din beställning.

När du beställer nästa gång behöver du bara fylla i din e -postadress och välja betalningssätt.
Snabbt, Enkelt och Bekvämt.

Alla priser för dansk moms och alkoholskatt .

Bästa informationen

Din beställning är nu registrerad och du får en bekräftelse på mail inom några minuter.
Kommer det ingen bekräftelse ber vi dig hitta din "skräppost",
-det förekommer att datorn kan ta bort e -post från adresser som inte känner till.

Leverans

Vårt paket och skickliga dina varor samma dag eller senast efter din beställning

Beställer du varor för 950 DDK eller mer levererar vi det alltid utan kostnad,  annars tillkommer och fraktkostnad på 100 DDK.

Vill du ha dina viner snabbare? Kontakta vår kundtjänst på info@wine-and-spirits.dk